Üdülőközpont programsorozata

Szezonnyitó buli 2014.

2014. május 1.

Egész napos program a család apraja-nagyjának. Lesz itt minden, mi szórakoztat, megmozgat és mégis pihentet. Ezzel a nagyszabású programmal indul a szezon a Szentesi Üdülőközpontban. Ha egész napos önfeledt szórakozásra vágysz, a legjobb helyen jársz!


 

24 órás családi horgászverseny

2014. május 17-18.

Szeretsz pecázni és közben Te is megmártóznál a medencében? Akkor számodra ideális program az idén először megrendezésre kerülő 24 órás családi horgászverseny. Miközben a horgászok kifogják a Kurca legnagyobb halait és fürdenek a dicsőségben, a család többi tagja kipróbálhatja vízicsúszdákat, estefelé pedig a melegvizes medencékből figyelheti a kapást.


 

Éjszakai fürdőzés

Nyáresti vízibuli péntekenként

2014. június 13-tól augusztus 22-ig

Ha péntek este, akkor strand! Fergeteges vízibulik koncertekkel, változatos programokkal és forró nyáresti hangulattal. Nálunk a medencéből élvezheted a nyár legnagyobb slágereit és a különböző fellépők produkcióját. Eközben természetesen úszhatsz is, és a város legfinomabb koktéljait szürcsölgetheted. Neked is ott a helyed!


 

Strandfesztivál

2014. július 19.

Egész nap játékokkal és szórakoztató programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat. Jó hangulat, zavartalan pihenés a vízparton és vidám vetélkedők az egész családnak. Este pedig a koncerteké a főszerep!


 

Lángossütő verseny

2014. szeptember 13.

Szentes a lángos őshazája! Mi mással búcsúztatnánk a nyarat, ha nem ezzel a tipikus vízparti étellel, melyet legalább 100-féleképpen el lehet készíteni? Gyere és döntsd el Te, hogy ki a környék legjobb lángossütője és kóstold meg a sokféle lángos mindegyikét!


 

Helyszín: Szentes, Széchenyi-liget, Üdülőközpont

Tel.: +36 30/630-0666

Web: www.udulokozpont-szentes.hu

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.